tirsdag den 3. juli 2012

Slut med halvfærdige projekter

Nu skal det være slut med de mange (læs rigtig, rigtig mange) halv færdige projekter jeg har liggende, hvor nogle altså har ligget et par år.
Jeg begyndte derfor med dette stof i weekenden. Havde faktisk allerede, for 1 1/2 år siden, klippet en buksedragt i stoffet og så ligesom aldrig kommet længere. Men ønsket om en buskedragt, var der altså bare ikke længere, det var derimod ønsket om en løs dejlig sommerkjole.
Sidste år så en jeg skjorte kjole, der havde kæmpestore ærmegab, så man enten skal have sin flotte bikini eller bh inden under eller en fin lille top (jeg er personligt tilhænger af toppen), men syntes faktisk det var ret fint. Det passede perfekt til mønstret på den buksedragt jeg havde klippet, som faktisk bare blev lidt kortere i overdelen.

Derfor er denne kjole syet med store ærmegab, lidt elastik for oven og små spagetti-stropper om til en ryg, der går over i en næste sports-bh-version.
Er blevet ret godt tilfreds, vil bruge den med et stort sort bælte i livet til at give lidt facon også ellers håbe det faktisk bliver vejr til sommerkjoler snart...

2 kommentarer:

  1. Kender det godt. Jeg har en aftale med mig selv. Kun igang med en ting af hver - f.eks strikke, hækle, sy, male, tegne. Jeg styrer det hårdt. Rigtig hårdt.

    SvarSlet
  2. Gid jeg kunne det, men får altid begyndt på noget nyt eller får lige en god ide der lige skal afprøves. Måske man skulle prøve og indføre en lign. aftale med sig selv :-)

    SvarSlet