torsdag den 13. juni 2013

Birke tinktur

Er blevet en stor fan af TV2's nyeste satsning TV2 Fri, syntes der er så mange gode, inspirerende programmer...

Så rent inspireret af et besøg fra en skønhedsguru, der baserer hans materialer på hjemmegjorte produkter, gerne ting der er plukket i naturen. 

Jeg har derfor givet mig i kast med en birke tinktur, som umiddelbart skulle være et vidundermiddel bl.a. til de sommertrætte fusser.

Jeg har tyvstjålet opskriften på TV2 Fri's hjemmeside, men den er simpelthen så simpel:
Én til to håndfuld birkeblade i en åbenmundet flaske, der hældes ca. En liter vodka over. Flasken skal stå i en lille uge, husk og rust flasken et par gange om dagen.

Det kan bruges i et fodbad sammen med forskellige æteriske olier, i en talkum der modvirker fodsvamp og andet godt også kan det kan bruges i en sommerdrik der virker mod reumatiske lidelser og er let vanddrivende også er jeg sikker på det også kan drikkes som snaps, det dufter i hvertfald fantastisk:-)
ENGLISH
I've tried a new thing, I've made a Birch tinktur. Use one-two handfull of Birch leafs and one liter of vodka, let it be and give it a Shake once or twice a Day for a week. It Can be used for a warm bath for the feet, in a summerdrink or in a talkum for tired summer feets.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar