lørdag den 26. maj 2012

Grill, grønt og sylt

Det dejlige sommervejr opfordre virkelig til masser af hyggelige grill-aftner, med godt selskab, branket pøller og lækre bøffer:-)
Men når maden er spist og grillen alligevel ulmer, kan man jo passende lige grille lidt auberginer, koge en eddikelage og snitte lidt hvidløg.

Jeg lavede disse syltede auberginer, hældte eddikelagen over, med godt med hvidløg, chili, hele peberkorn og toppet med en god olie. Brug evt. også grillet peberfrugt eller andre grøntsager, det hele bliver godt i olie og eddike:-)

- De smager SÅ godt til den gode sommermad, tapas eller som lille mellemmåltid:-)

2 kommentarer:

  1. Mums - det ser godt ud. Gid det var mig der havde overskud til at lave den slags.

    SvarSlet
  2. Det er ikke svært, tager ikke lang tid og det er helt klart "besværet værd", du skulle prøve det en dag :-)
    Men tilgengæld når du også en masse andet kreativt med dine hænder :-)

    SvarSlet