Så fik jeg produceret årets Rosensaft og hældt det på flasker.
Som tidligere nævnt her på bloggen, lovede jeg lidt billeder og en opskrift. Opskriften er lånt fra Camilla Plum, som jeg er temmelig stor fan af. Syntes hun har en fantastisk holdning til mad og konservering.
Opskriften kan findes på hendes side på DR på www.dr.dk/camillaplum.
Under punktet 'Mad der holder'.
Rosensaft har den mest vidunderlige Pink farve og næsten parfumeret smag og som ekstra bonus er det den mest fantastiske duft der breder sig i hele huset, når man koger saften af.
Vi brugte det bl.a. til velkomstdrinken blandet med boblevand til vores bryllup sidste august. Det er også fantastisk i danskvand, hvidvin eller fx. Sprite. Det kan også bruges som en sirup i desserter.
-Mums, så er det bare om og komme i gang:-)
Rosensaft - mums det ser lækkert ud.
SvarSletDet smager vidunderligt og er helt vild med farven :-)
SvarSletHvor ser det lækkert ud :-)...... ønsker mig en flaske ;-). Kram moster.
SvarSletDet kunne nok godt arrangeres:-)
SvarSlet