Så har jeg endnu engang været forbi mit "hemmelig" sted og plukke ramsløg, så der kan blive salt og pesto til resten af året. Skal muligvis forbi mit samler-sted endnu engang, hellere lidt for meget end for lidt:-)
Min klare ramsløgs favorit (og helt klart også resten af familiens), er ramsløgssalt. Det bliver bare til en virkelig god, let anvendelig og super lækker urtesalt. Derfor vil jeg dele min "opskrift", for laver det altså på slum hvert år.
Tag en god, stor håndfuld ramsløg og put i foodprocesseren sammen med ca. 200-300g havsalt samt en smule tørret chili.
Det hele blendes til det er en god ensartet, mørkegrøn masse.
Massen fordeles jævnt på en bageplade, med bagepapir på, i et forholdsvis tyndt lag. Det "bages" i et par timer på 50grader med varmluft. Der kan sagtens være flere plader i ovenen af gangen.
-Bare en lækker måde og bevare forårets friske varer hele året.
God fornøjelse:-)
Great Blog !!
SvarSletBetter late than never, so thank you :-)
Slet